17.9.2012

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa - oi jospa oisit voinut olla mukana!!

Avajaiset sujuivat mallikaasti ja pitkä ja tiivis työputki sai ansaitun päätöksen. FloSpace "lippulaivamme" tulkoon mahdollisimman hyvään ja runsaaseen käyttöön,
Mari

13.9.2012

Tunnelmia FloSpacen avajaisista 13.9.2012


Avajaisten tunnelma huokui yhteistä innostusta ja yhdessä tekemistä. Tilaisuus oli dynaamisen kehittämistyön iloinen ja tyylikäs näytön paikka!
Flo:n, Florence Nightingalen, suunnitelmallisuuden ja asiantuntemuksen innoittamana on meillä nyt käytössä moderni oppimisympäristö, jossa ainoastaan Tähtitaivas on rajana luovuudelle.

Karambolan koristamien alkoholittomien kuohareiden kera skoolasimme tulevaisuudelle ja  uusille oppimisratkaisuille (olemmehan terveysalalla).  Upeaa!!!

Parhaimmat kiitoksemme  kaikille DigiPron yhteistyökumppaneille, mukana olleille opiskelijoille ja opettajille sekä monille muille asiantuntijoille erittäin onnistuneesta iltapäivästä.
Hyvällä yhteistyöllä ja verkostoitumalla tuemme toisiamme kohti tulevaisuuden uusia haasteita.


Marja-Riitta

5.9.2012

FloSpacen avajaiset lähestyvät

Meidän "lippulaivamme" FloSpacen avajaiset lähestyvät kovaa vauhtia. Innolla jo odotamme, että pääsemme esittelemään ylpeydellä nykyaikaisen oppimisen aikaansaannostamme, jonka olemme rakentaneet Aronetin ja Martelan avustuksella.

Vierailijoita on ilmoittautunut merkittävän mukava määrä, mutta mukaan toki mahtuu vielä! Joten kutsu on liitteenä, vielä ehtii ilmoittautua!

Päivi

2.9.2012

Yhden naisen syksy 2011

Palaan vielä syksyyn 2011, joilloin olin yksin DigiPro-ryhmä.  Aikaansaannoksena syntyi idea siitä, mitä digitaalinen oppimisympäristö voisi olla fyysisine, virtuaalisine ja verkostomaisine ratkaisuineen. Netti tarjosi taas apuaan tässäkin asiassa. Erityisen innoittavat olivat DCL-konferenssin sivut, joilta löytyi asiantuntijoiden esityksiä ja videoita. NMC  (New Media Consortium) Horizon Project taas tarjosi näköaloja tulevaisuuden opetuksen teknologiaan.  Vuosittaiset raportit kiteyttävät lähitulevaisuuden teknologiaa.

Ajattelun ja pähkäilyn lopputulemana oli visuaalinen aihio digitaalisesta oppimisympäristöstä.  Marin, Marja-Riitan ja Päivin tultua mukaan syntyi kuvio, joka löyty  blogista kesäkuun kohdalta. Kuvio muuntuu ja muokkautuu projektin edetessä.

Viime syksynä oli toisaalta antoisaa, kun oli aikaa perehtyä ja ajatella. Toisaalta yksin oli vähän orpo olo.  Tänä keväänä asiat muuttuivat, kun muut  tulivat ryhmään innostuneina ja aktiivisina.

Hannele