31.1.2013

Flinga, flingaaa!!

Tänään oli hieno päivä! Kuin ajatuksen kevyesti, nappia painamalla, kommenttimme ja kuvamme ilmestyivät taululle. Viimein pääsimme testaamaan kosketustaulun ja mobiililaitteen yhdistämistä. Tätä on odotettu jo piiiitkään ja hommaan ryhdyttiin sormet syyhyten. Ilahduttavaa tässä on se, että Flinga-sovellus ei voisi olla enempää käyttäjäystävällisempi eikä helpompi käyttää. Kirjoita ja lähetä ja järjestä, luokittele, siirrä ja muokkaa taululla. Onko tämä sitä "älyä taskusta tauluun"?




Innokkaana jään odottamaan ensi viikon opiskelijaryhmää, jonka kanssa pääsen tätä koekäyttämään "oikeassa" opetustilanteessa. Hienoa! www.nordtouch.fi
Mari

21.1.2013

Kevät saapuu vauhdilla

Tätä vuotta on kulunut vasta kolme viikkoa, mutta DigiPron toiminta on jo täydessä vauhdissa. SmartBoard koulutuksia uudistettiin joiltain osin syksyn aikana saatujen kokemusten ja palautteiden avulla. Nyt koulutukset jatkuvat jo täydellä vauhdilla, ja iloksemme kysyntää riittää :)

Kun tarkastelemme DigiPron syksyn toimintaa, voimme huomata, miten paljon olemme saaneet aikaan. DigiPro on tiiminä hitsautunut tiiviisti yhteen, ja tiimin jäsenet tukevat ja täydentävät toinen toisiaan. Koulutukset ovat saaneet vahvan jalansijan. FloSpace ja SmartBoardit ovat tehokkaasti käytössä, ja niistä saatu opettajien ja opiskelijoiden palaute on ollut erittäin hyvää :) DigiPron olemassa olo ja työskentely on alkanut näkyä myös ulospäin Metropoliasta, koska yhteydenotot ovat lisääntyneet. Tämän lisäksi keväälle 2013 on tullut useampia pyyntöjä eri tilaisuuksiin.

Ja tämän kaiken me otamme ilolla vastaan! On mukavaa huomata, kuinka kaikki työ, mitä olemme tehneet, kantaa nyt satoaan :) Tästä on hyvä jatkaa kevääseen, eli täyttä vauhtia eteenpäin!

Päivi