14.2.2013

Yhteisöllisyys vahvuutena - Valentine´s Day

Happy Valentine´s Day  14.2.2013!

Ystävyys, kollegiaalisuus ja yhteisöllisyys ovat valttejamme ja myös haasteitamme työyhteisön toimintatapojen ja opiskelu- ja opetuskulttuurin muutoksessa.

Opettajakollegoiden SmartBoard- koulutukset ovat taas kevätlukukauden alkaessa käynnistyneet. Jatkamme perus-, jatko- ja työpajakoulutuksia. Tolkkutuokiot ovat uusia, upeiksi käytänteiksi todettujen kokemusten jakamista ja yhteistä ideointia uusien SB sovellutusten löytämiseksi ja luomiseksi eri opintojaksoissaTehossa.

Mitä voimakkaammin tuemme toisiamme, sitä paremmin luomme opetukseemme uusia ulottuvuuksia ja voimme jakaa ideoita. On aivan varmaa ja jo tutkimuksin osoitettukin, että yksilösuoritusten varaan rakennettu kehittäminen sammuu hyvin pian. Parhaat ja pysyvät käytänteet luodaan yhteistoiminnassa - yhteisen ideoinnin ja suunnittelu- , dokumentointi- ja arviointiprosessien tuloksena.


Kollegiaalisin terveisin
Ystävänpäivänä
Marja-Riitta

13.2.2013

QR-koodien innovatiivista käyttöä!

Töihin aamulla lähtiessä päädyin 4-vuotiaan diginatiivin merkitsemäksi. Koodaa tästä :),
Mari 
 



6.2.2013

Hyörinää Educassa

Olimme Marja-Riitan kanssa 26.1. Educa-messuilla  Aronetin tietoiskualueella kertomassa SmartBoardien ja FloSpacen käyttöönotosta.





Pedagogiikka on sydämenasiamme









Tuki opettajille on kuosissa.




Educassa oli muitakin kiinnostavia esityksiä esim. SMART matematiikan opetuksessa ja SMART Response vastausjärjestelmä. Responsea kokeilimmekin ja helppoa oli vastata kysymyksiin tabletilla. Yhteenvetona leivottiin piirakoita ja pylväitä.
Hannele