13.6.2013

Kevään kohinat

Kevät menä suhahti tosi nopeasti ja DigiProlla riitti puuhaa. Osallistuimme Educa-messuille, Sairaanhoitajapäiville, ITK-päiville ja VOT (Vaikuttavat oppimmisympäristöt terveysalalla) -konferenssiin. Jaoimme kokemuksiamme SmartBoardin ja FloSpacen käytöstä.

Olemme jatkaneet  koulutuksia SmartBoardien ja iPadien käytössä. Opettajat ovat olleet innostuneita. Yritysyhteistyö Aronetin ja Nordtouchin kanssa on ollut mielenkiintoista ja antanut uusia näkökulmia.

Saimme lisäksi aikaan nettisivut ja posterin.
Posteri VOT-konferenssissa

Yhtenä ponnistuksena on ollut artikkeli "Flo houkuttaa ja koukuttaa"  Metropolian mikrokirjaan:


Teho Pro - hanke aloittaa  viimeisen syksynsä elokuussa.  DigiProssa mukanaolo on antanut valtavasti uusia näköaloja ja osaamista.  Pedagogiikan merkitys kaikenlaisen oppimisteknologian käytössä on vahvistunut. Aina on ollut jännittävää ottaa jokin uusi laite "käteen", kokeilla ja harjoitella. Ensi laite on tuntunut olevan itsetarkoitus - jännittävän uusi. Vähitellen oivallus siitä, että se on vain oppimisen väline,  on kasvanut keskiöön.

Yksin ei selviä. Se on tullut kristallinkirkkaaksi. Ryhmä on tärkeä ja yhteinen innostuksemme vie asioita eteenpäin. Yhteistyömme on kantanut hyvää hedelmää.

Blogi jää kesätauolle ja  palaamme sen ääreen viikolla 33.

Hannele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti